Az utolsó ház balra (2009)

2010.04.09. 21:35

Az utolsó ház balra

The Last House on the Left (2009)

Egy kívülről tökéletesnek tűnő amerikai család (Tony GoldwynMonica Potter; Sara Paxton) úgy dönt, hogy lemennek a weekend házukba kicsit lazítani. A lazítás elég hamar kudarcba fullad, mindeközben pedig a család szomorú múltbéli eseményeit is megismerhetjük. Egy elvetemült bűnöző és néhány társa menekülnek és a család városkájának környéken garázdálkodnak. A család egyetlen kislánya összetalálkozik a bűnözőkkel és elindul a rettenet. A dolgok felgyorsulnak, és a film váratlan őszinteéggel, és valódisággal súlyt le a nézőre. Ekkor pedig a már jól megszokott vadászat újra kezdetét veszi. Hulljon a férgese! :)

Műfaj: Akció, Thriller

Szubjektív értékelés: 7/10

Képek a filmből:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hy.

szobafestés,mázolás,tapétázás,szoba festés,építőipari munkák,hőszigetelés,dryvitozás,szobafest,Budapest,festés,szoba,felújít,szigetelés,szoba-festés,precizitás

 

A bejegyzés trackback címe:

https://moviesforyou.blog.hu/api/trackback/id/tr601908399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Charlee 2010.04.16. 16:12:37

Na ez a tipikus amerikai rettegés. Csak kár hogy ezeket mindig a japánoktól koppintják, vagy veszik át a teljes forgatókönyvet....szánalmasnak tartom.

Veroncsi · http://azuniverzum.blogspot.com 2010.04.16. 16:48:08

Na hát szerintem az a film kajak tréé...
még kommentet sem érdemelne...
süti beállítások módosítása