Toy Story 3. (2010)

2010.07.05. 23:04

Történet:

Andy Davis felnőtt. A régi játékait, már nem használja hisz lassan főiskolára megy. A játékokat melyekkel régen annyit játszott a padlásra akarja tenni. Ezzel így egymagában nem is volna baj, de a műveletbe hiba csúszik, és a játékok szétszélednek. A játékok két csoportra bomlanak. Az egyik csoport szerint Andy-t már nem érdeklik régi játékai, és nem is baj hogy elváltak tőle, és van Woody aki kitart a mellet, hogy mindössze csak egy véletlen miatt kerültek el Andy-ék házától, és szóródtak szerteszét. Van aki egy másik gyereknél köt ki (Woody) és vannak akik pedig az óvodában. A gondok fokozatosan kezdenek feltűnni és erősödni Buzz és Woody között is.  Az óvodába került játékok egy csoportja komoly bajba kerül. De a külön utakon járó Woody akkor sem adja fel, és elhatározta, hogy bebizonyítja társainak, hogy Andynek még mindig sokat jelentenek játékai. A kaland azonban sok meglepetést tartogat számára a sikerhez vezető úton.

Ajánló: Bátran állíthatjuk, hogy ez a mese a három rész közül a legjobb. Nem csak gyerekeknek készült, így azt is nyugodt szívvel merem mondani, hogy én is a közel 30 életévemmel is jót nevettem rajta itt-ott.

Értékelés:  8,3 / 10

Magyar mozi bemutató: 2010.06.17.

Hivatalos weboldala (és előzetes):  Toy Story Official Website

Képek a filmből:

Kellemes filmzést kívánok:

Üdv:

Brandy

Idézetek, versek, gyűjteménye ; Blog a technika csodáiról és újdonságairól; Blog az univerzumról, és a világegyetem rejtelmeiről 

A bejegyzés trackback címe:

https://moviesforyou.blog.hu/api/trackback/id/tr402132150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása