Daybreakers – A vámpírok kora

Filmleírás

 

A világ megváltozott 2019-ben egy fertőző járvány következtében elszaporodtak a vámpírok. Oly annyira hogy már bőven a többségi társadalmat ők teszik ki. Az emberek pedig vészes kihalásnak indulnak ezáltal. A vér utánpótlásokat biztosítani kellene, de a kormány erre képtelen. Kitör a pánik a vámpírok között, és elkeseredett harc kezdődik a vérért. Azonban akad az emberek között még aki tenni akar e helyzet ellen. Egy Edward (Ethan Hawke) nevű vámpír aki mellesleg genetikai professzor is és a vérpótló ellenszer kidolgozásán fáradozik, hogy ne kelljen a vámpíroknak az embereket gyilkolniuk. Azonban akadnak problémái és úgy határoz, hogy az emberek pártjára áll. Egy maroknyian a megmaradt emberek közül (Isabel Lucas; Willem Dafoe) megtalálják a professzor segítségével a vámpírból emberré vissza válásnak a lehetőségét, és sikerül visszaváltoztatniuk egy vámpírt. A történet igen izgalmas, és még nem is mondtam el róla mindent! Szerintem jó kis történeti szálra épülő kellemes látvánnyal felruházott kis film lett. Vámpíros műfaj kedvelőknek mindenképpen ajánlott.

Szubkejtív értékelés: 8.2/10
Műfaj: Akció, Scifi,
Képek a filmből:

Üdv:

Barnabás

Webem: szobafestés mázolás tapétázás szoba festés építőipari munkák hőszigetelés dryvitozás szobafest
 budapest festés szoba felújít szigetelés szoba-festés precizitás

<

A bejegyzés trackback címe:

https://moviesforyou.blog.hu/api/trackback/id/tr681891763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Charlee 2010.04.16. 16:14:02

De zsír. Ennek a filmnek már keresem egy ideje a leírását. Most akartam megnézni, de vaciláltam rajta, hogy megnézzem e. Most már biztos meg fogom. :) Állat a blogod :D Csak így tovább!!!

Veroncsi · http://azuniverzum.blogspot.com 2010.04.16. 16:49:27

@Charlee: Igazad van mert én is, de ez a leírás elég jó lett. meg is fogom nézni a barinőmmel valamikor. kössz és pussz.
süti beállítások módosítása