Nagy Durranás (Hot Shoot) (1991)

Filmleírás

A főszereplő Harvey Taper (Charlie Sheen) egy nyugalmazott vadászpilóta, akit visszahívnak a seregbe. Amint visszamegy, kalandok sora kezdi el felforgatni az életét. Először a sereg, aztán pedig a seregben szolgálatot végző gyönyörű és okos pszihológusnő (Valeria Golino). A sereg azonban veszélyesnek tűnik, mivel kiderülnek itt-ott turpisságok amik mindent megváltoztatnak Harvey életében. A történet igen jól kialakított, humorral tömötten a 90-es évek egyik legmaradandóbb vígjátékjai közé sorolhatjuk, és a 10-es örök ranglistán nyugodtan az első 3-ak között fog szerepelni mindig..

 

Műfaj: Vígjáték

 

Értékelés: 8.9/10

Előzetes a filmből:


Szereplők: Charlie Sheen; Cary Elves; Valeria Golino
Képek a filmből:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Üdvözlettel:

Barnabás

Website: szobafestés mázolás tapétázás szoba festés építőipari munkák hőszigetelés dryvitozás szobafest budapest festés szoba felújít szigetelés szoba-festés precizitás

A bejegyzés trackback címe:

https://moviesforyou.blog.hu/api/trackback/id/tr261911354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Charlee 2010.04.16. 16:08:19

Hogy én ezen mennyit röhögtem, úristen XD a nagy király!!! :D

Veroncsi · http://azuniverzum.blogspot.com 2010.04.16. 16:45:50

Ez egy nagyon vicces film. Sírva szoktam még mindig röhögni rajta, pedig már 20x látom :D
süti beállítások módosítása