Másnaposok (Hangover) 2009

2010.04.23. 08:05

Másnaposok (Hangover) 2009

 Filmleírás

Megvannak még a Tom Hanks-es régi vágású legénybúcsú című film emlékei a buksidban? Hát akkor mindezt a csodás kis zűrzavart próbáld meg elképzelni a 2009-es évben Las Vegasban. Na akkor most már mindent tudsz. Adott négy figura Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Allen (Zach Galifianakis), Doug (Justin Bartha) ebből még persze nem derül ki semmi, na de azt azért érdemes tudni, hogy négyük közül Doug az akinek a legénybúcsúját kellene megünnepelni. A baj csak az hogy Doug ezen a legénybúcsún, és az azt követő néhány napban nincs a srácokkal. Hogy miért? A kérdés jó. Hát mert a 4 ürge úgy benyomott hogy elvesztették a vőlegényt. A feladat ekkor adott. Időre meg kell találni a vőlegényt, vagy az esküvőnek annyi. És a történet ezzel kezdetét veszi.

Most pedig beszéljünk kicsit a filmről nagyobb általánosságokban, körvonalakban. A történet első ránézésre nem ígér újjat, de ez a mai világban nem is várható el egy filmtől. A tekercs összességében azért mégis elég durva poénokkal van megtűzdelve, olyanokkal amit a faarcú angol humoristák is biztosan megmosolyognának. A film a gag end elemét tökéletességgel alkalmazza, és szerintem ez minimum 10%-ot dobott a mozi bevételén, és minimum 50%-ot a nézők hangulatán. Érdemes végignézni a filmet az elejétől a leges legvégéig. Szerintem a 2009-es év vígjátéka lett ez a kis marhaság. 

Másnaposok 2: A Hangover 2. az első rész moziba kerülése előtt elkezdődőtt íródni. A Warner Bros (a film sikerét látva) nem sokkal a mozi premier után be is jelentette, hogy örömmel fogják elkészíteni az izgalmas folytatás. Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Allen (Zach Galifianakis) már aláírták a folytatásra vonatkozó szerződést, amely busás gázsit jelent majd számukra. Reméljük minket is kellően el fognak kápráztatni a fiúk, és ismét láthatunk valami fergetegeset tőlük, na és persze a forgatókönyv íroktól. Kíváncsian várjuk az eredményt. Addigis bulira fel, és a GHB felejtős, tudod!!! :D 

Műfaj: Vígjáték 

Értékelés: 8.3/10 

Képek a filmből:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Üdv:

Barnabás

Website: szobafestés mázolás tapétázás szoba festés építőipari munkák hőszigetelés dryvitozás szobafest budapest festés szoba felújít szigetelés szoba-festés precizitás

A bejegyzés trackback címe:

https://moviesforyou.blog.hu/api/trackback/id/tr521944073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Veroncsi · http://azuniverzum.blogspot.com 2010.04.24. 17:09:54

Hihihi ezt a filmet már moziban láttam, és nagyon tetszett. :) Mindenkinek ajánlom.
süti beállítások módosítása