Hajsza a föld alatt (The taking of Pelham 1 2 3)

 

A metróirányító központjában dolgozó Walter Garber (Denzel Washington) egy rendkívüli túszejtési akcióba csöppen, amikor néhány terrorista megállít egy metró szerelvényt, és váltságdíjat követelnek a túszokért. A terroristák vezetője Ryder (John Travolta) annyira agresszívan és elszántan követeli a váltságdíjat hogy ezért mindenre képesek. A film izgalmas és érdekfeszítő jelenetekkel tarkított, és fokozottan csepegtetett információkkal teljesíti ki a történetet. Mind a két fő szereplő Washington, és Travolta is nagyon jól alakítja a saját szerepét. 

Szubkejtív értékelés: 7.5/10

Műfaj: Akció 

Egyéb linkek a filmről:

Port ; Filmkatalógus ;

 

 

További képek a filmből:

 

 

 

  

Webem, blogjaim: 

szobafestés,mázolás,tapétázás,szoba festés,építőipari munkák,hőszigetelés,dryvitozás,szobafest,Budapest,festés,szoba,felújít,szigetelés,szoba-festés,precizitás;

A bejegyzés trackback címe:

https://moviesforyou.blog.hu/api/trackback/id/tr891843792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása