Gettó Milliomos (Slumdog Crorepati) (2009)

Filmleírás:

A történetben megismerhetjük Jamal Malik életének rövid részleteit, amelyek egy szerencsés véletlen folytán segítségére lesznek abban, hogy a legyen Ön is milliomos című tévés vetélkedőben tovább jusson. A vetélkedőben olyan magasra sikerül feltornásznia magát, hogy a fél ország érte szurkol, és a rendőrségnek meg gyanúja van rá, hogy valami módon szerintük kijátsza a játékot, és csal. Az igazság azonban az hogy mint azt a filmből is megtudhatjuk élete történetei tényleg megtanították számára a helyes válaszokat, úgy hogy azt erővel sem lenne képes elfelejteni. Mindeközben gyerekori társába, Latikába szeret, majd idővel persze a szerelmesek jövő képeibe is szomorú események borítanak árnyakat.

 

Műfaj: Életrajzi,dráma


Értékelés: 7.1/10 

Képek a filmből:

 

 

 

 

 

Üdvözlettel:

Barnabás

Website: szobafestés mázolás tapétázás szoba festés építőipari munkák hőszigetelés dryvitozás szobafest budapest festés szoba felújít szigetelés szoba-festés precizitás 

A bejegyzés trackback címe:

https://moviesforyou.blog.hu/api/trackback/id/tr411911430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Charlee 2010.04.16. 16:04:44

Sziasztok. Ez nem volt egy rossz film szerintem. Kevesebbet vártam tőle és jobb lett mint gondoltam.

Market-Ing · http://www.festekszer.hu 2010.04.16. 16:15:30

Hát nekem is tetszett, azért tettem fel ide. :)

Market-Ing · http://www.festekszer.hu 2010.04.16. 16:16:19

Szerintem egy csomó mindenben hiteleset alkotott, és valósághűen ábrázolta a jelen korunkat, és a kizsákmányoló, elnyomó réteget.

Market-Ing · http://www.festekszer.hu 2010.04.16. 16:17:11

na mi van nem látszanak a kommentjeim :(
süti beállítások módosítása