A Rózsa Vére (Red Rose by Stephen King)

Egy parakinetikával foglalkozó egyetemi professzor egy régi házat akar megvizsgálni, amelyben a hosszú évek során furcsa jelenségek történtek. A ház rémisztő tulajdonságai 40 éve nem mutatkoztak meg (elhagyatottsága miatt). Kiégett, parakinetikusan  inaktív cellaként tartják számon. Azonban a professzor be akarja bizonyítani, hogy igenis léteznek emberek által eddig meg nem ismert dolgok a közvetlen közelünkben. Mindez bizonyítására eszközöket szerez, hogy mérhető paranormális jelenséget mérjen. A házba indul néhány igen furcsa emberrel, akiknek természetfeletti képességeik vannak. Remélve, hogy a ház megérzi jelenlétüket. A kívánsága teljesül!

Szubjektív Értékelés: 8.9/10

Műfaj: Science Fiction, horror

Időtartam: 240 perc! 

Üdv:

Barnabás

szobafestés,mázolás,tapétázás,szoba festés,építőipari munkák,hőszigetelés,dryvitozás,szobafest,Budapest,festés,szoba,felújít,szigetelés,szoba-festés,precizitás

A bejegyzés trackback címe:

https://moviesforyou.blog.hu/api/trackback/id/tr341867620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása