Eredet 2010 (Inception)

2010.08.01. 01:25

Filmleírások Elsőkézből

Eredet (Inception)

Kiadása Magyarországon: 2010.Július

Filmtörténet:

Az alkotás alapvető témája az emberi elme tudatalattijának álombeli módosítására, befolyásolhatóságára épül, amelyet egy katonai kísérlet folytán készített eszközzel könnyen meg lehet valósítani. Ezt a lehetőséget nem sokan ismerik, és a jövő, a hatalom lehetőségeit rejti, amely elvakítva szerez gazdag megbízókat. A szerkezetet Cobb (Leonardo Di Caprio) vezetésével egy elszánt banda önkényesen, és megbízó orientáltan hasznosítja. A legporfibb eszközöket, és számításokat kombinálnak össze, hogy a kiszemelt ember, ne legyen képes ellenálni a megtörésnek, és a gép segítségével kinyerhessék azt az információt az alanyból ami adott esetben rengeteg pénzt ér, vagy nagy hatalmat adhat. A feladat azonban nem könnyű a "cracker" csapatnak, hiszen az alanyokat (szintén dúsgazdag emberek) már kiképezték korábban ezek ellen a bűncselekmények kivédése ellen. És mindez egy nagy álomban egyesülve tovább bonyolítja a dolgokat. Minden megtörténhet, és meg is történik.

Szubjektív benyomások: A film maga jó, de a két és fél óra helyett 2 órásnak kellett volna legyártani. A hangulata jó, látványos elemekkel, rafinált, ámulatbaejtő megoldások mutat, és bontakoztat ki a film alatt. Érdemes 1x moziban megnézni.

Értékelés: 8.5/10

Főbb szereplők: Cobb - Leonardo Di Caprio ; Mal - Marion Cotillard ; professzor - Michael Cain ;

Műfaj: Scifi ; Akció

Képek a filmből:

Ha tetszett a leírás, nyomj egy "Like"-ot :)

Brandy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És egy Trailer bemelegítésnek: 

A bejegyzés trackback címe:

https://moviesforyou.blog.hu/api/trackback/id/tr562190367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása