Közellenségek (Public Enemy) 2009

A film az 1900-as években játszódik, és John Dillingerről (Johnny Depp) és bandájának bank rablásairól, szökéséről, életéről szól. Dillinger a rablások közben megismerkedik egy ruhatáros lánnyal Billievel (Marion Cotillard), akit maga mellé vesz, és egymásba szeretnek. A banda bankokat fosztogat, azonban folyamatosan nyakukban a rendőrség, és a szövetségi hatóság. Sorban fosztogatnak, és a megnövekedett bűn üldözési munkáknak köszönhetően, egyre kevesebb terük, és lehetőségük marad a szabad mozgásra, és a túlélésre. A film „poénját” nem kívánom le lőni (és ezt nem is fogom soha megtenni J ) de annyit mondhatok, aki szereti a rossz fiús filmeket akkor annak kötelező.

Szubkejtív értékelés: 7.7/10

Műfaj: Akció, Dráma

További szereplők: Christian Bale ; Channing Tatum ; Billy Crudup ; Stephen Dorff ; stb...

 Egyéb linkek a filmről: Filmkatalógus   Port  Angol leírás: IMDB

További képek a filmből:

 

 

 

 

 

 

 

 

webem, blogjaim, magyarul angolul, és németül olvassátok :) : szobafestés,mázolás,tapétázás,szoba festés,építőipari munkák,hőszigetelés,dryvitozás,szobafest,Budapest,festés,szoba,felújít,szigetelés,szoba-festés,precizitás ;

A bejegyzés trackback címe:

https://moviesforyou.blog.hu/api/trackback/id/tr191833733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása