Továbbra is a Warner Bros. forgalmazásában készült el a fantasy film következő epizódja. Várhatóan 2010. Novemberében hazánkban is bemutatásra kerül. A könyv utolsó részét a készítők két részre bontották, mert azt nyilatkozták, hogy: "túl sok információt tartalmaz ahhoz, hogy egy részben elmondható legyen". A két rész közül az első most 2010 Novemberben, a következő részt pedig 2010. Júliusban

Egy kis ízelítő belőle (Magyar nyelven):  

 

És a kulisszák mögül is egy rövid bejátszás amatöröktől:

 

Remélem mindenkit felcsigázott a film, de mindenesetre engem biztosan. Remélem azok akik szeretik elmennek, és megnézik a moziban is. Csak nehogy az legyen ezzel is mint az Avatarral, hogy megint nem lehet egy hónapig semmilyen moziba helyet kapni rá 3D-ben.

Akit kicsit jobban érdekel akkor annak itt most álljon egy kis SPOILER! (Előzetes történet közlés, aki meg kívánja nézni vagy nem baj ha tudja, akkor önnálló döntésétől vezérelve olvassa, vagy ne olvassa el a most következő szövegrészt.) :)

Harry, Ron, és Hermióne természetesen hosszas kalandok útján akadnak a horcruxok nyomára és e kalandoknak a Roxfort falai között végződnek, egy gigászi csatában. A többi történésről inkább nem beszélnék, mivel talán így is egy kicsit sokat mondó voltam.

Egyenlőre ennyit.

Találkozunk a moziban

Üdv:

Barnabás

Az univerzum rejtelme, Mindent az univerzumról, világegyetem, blogregény;

A bejegyzés trackback címe:

https://moviesforyou.blog.hu/api/trackback/id/tr552337246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása