Suttogó (Whisper) (2007)

2010.04.14. 09:45

Suttogó (Whisper) (2007)

Filmleírás

Egy befolyásos ember kisfiát elrabolják, és váltságdíjat követelnek érte. Elsőre úgy tűnhet hogy szegény kisfiú milyen szerencsétlen és szörnyű dolog történt vele, és mindez összerázza és megtöri őt, de épp ennek ellenkezője történik meg. A kisfiú lassan elkezdi vezetni az emberrablókat az orruknál fogva úgy hogy mind egy szálig belesétálnak a fiú csapdájába. A filmben ne számítsatok azért ilyen reszkessetek betörők feelingre, mivel köze sincs hozzá. Sőt épp ellenkezőleg még azt is mondhatjuk, hogy nem is rossz film, habár már elég hamar rá lehet jönni arra hogy ki mit is csinál a filmben azonban van azért benne olyan pillanat hogy fog újat mondani annak aki azt hiszi hogy már mindent kitalált. Nem rossz film egyszer mindenképp javasolt megtekinteni.

 

Műfaj: akció, scifi,


Értékelés: 7.6/10

Képek a filmből:

 

 

 

 

 

Üdvözlettel:

Barnabás

Website: szobafestés mázolás tapétázás szoba festés építőipari munkák hőszigetelés dryvitozás szobafest budapest festés szoba felújít szigetelés szoba-festés precizitás

A bejegyzés trackback címe:

https://moviesforyou.blog.hu/api/trackback/id/tr841911377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása