Letaszítva (Fallen)

2010.04.15. 09:45

Letaszítva (Fallen)

Filmleírás

A film tulajdonképen egy agyafúrt nyomozó (Denzel Washington) küzdelmét mutatja be amint a gonosszal szembe kíván szállni, és nem tűnik úgy mint a ki meghátrálni készül. Csakhogy a nyomozónak most nem egy szimpla bűnözővel, hanem egy kegyetlen démonnal kell szembesülnie nyomozása során, amely elsőre úgy tűnik észnélkül gyilkolászva keresi boldogságát. A gyilkolásban azonban szépen lassan rendszer kezd kialakulni amit a felügyelő is hamar megismerhet. Közelebbről. És mondá az úr „ a gonosz közöttünk jár…”

Mindenkinek ajánlom a filmet aki szereti az izgalmas történetű és jó ötletekkel és megmunkáltsággal teli élvezetes időtöltést. Aki teheti tegye meg hogy nem gondolkodik a filmen csak élvezze, szerintem ezt úgy jó nézni.

Műfaj: akció; dráma;

Értékelés: 8.7/10

Szereplők: Denzel Washington; Donald Sutherland; 

Képek a filmből:

 

 

 

 

 

 

 

Jó filmnézést!

Üdvözlettel:

Barnabás

Website: szobafestés mázolás tapétázás szoba festés építőipari munkák hőszigetelés dryvitozás szobafest budapest festés szoba felújít szigetelés szoba-festés precizitás

 

A bejegyzés trackback címe:

https://moviesforyou.blog.hu/api/trackback/id/tr591911408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Charlee 2010.04.16. 16:05:50

ez is elég állat volt. Szerintem a kedvenc 20 filmem közé sorolnám, ha lenne listám. :)
süti beállítások módosítása