Resident Evil 4 - Afterlife

A Kaptár - Túlvilág

Filmleírás

Ismét a scifis zombis horroré lesz a főszerep szeptemberben, mert a Screen Gems, és a Sony Motion Pitcures kiadásában, Paul W. S. Anderson írásában és rendezésében 2010. szeptember 10.-én bemutatásra kerül az új Resident Evil rész az Afterlife. A film az előzetes bemutató alapján jónak ígérkezik. A kérdés az hogy látni fogunk e olyat amit eddig még nem mutattak meg. Én személy szerint imédom a Resident Evil alkotásokat, és darabonként min. 3x láttam őket. A játékkal is játszottam, és a nagy kedvenceim közé sorolom a Play Stationra készült 2. részt. A film 3D-ben készül, és rengeteg új effectet tartogat számunkra.

Történet: Egy szóval jellemezve egyszerű. 5 év telt el a vírus elszabadulása óta. Az embefi faj szinte teljesen kihalt. Alice (Milla Jovovich) rájött hogy az ő DNS-éből gyártott klónokkal kísérleteztek az Umbrella corporation emberei, ezért a felkutatásukra, likvidálásukra esküdött. A cég azonban ezt minden eszközzel meg kívánja akadályozni. Új és jobb Nemesis egyed kifejlesztésére tettek kísérletet amelyel elejét akarják venni az eljövendő véres busszúnak amelyet Alice ígért nekik. Alice elindul hogy felkeresse a többi bázist ahol a cég emberei tanyáznak, az út azonban korán sem veszélytelen mert zombik, és fegyveres katonák állják útját a hősnőnek. De egyvalamivel nem számoltak... Alice nem ember, és állatira durva tud lenni, ha szívoznak vele.

A film bemutatója kedvcsinálónak:

Eredeti website: Resident Evil Movie Site

Menketek el a moziba és nézzétek meg Ti is... Én ott leszek :)

Üdvözlettel:

Brandy

Website: szobafestés mázolás tapétázás szoba festés építőipari munkák hőszigetelés dryvitozás szobafest budapest festés szoba felújít szigetelés szoba-festés precizitás 

A bejegyzés trackback címe:

https://moviesforyou.blog.hu/api/trackback/id/tr1001990441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása