Nindzsagyilkos (Ninja Assassin) (2009)

Egy fiatal árva fiút (Reiko-t) befogad egy kínai klán és kiképzik sok más társával együtt kegyetlen bérgyilkosnak. Olyannak aki magasrangú, és gazdag emberek ellenségeit busás összegért cserébe teszi el láb alól. Csakhogy a fiú nem ért egyet minden szabállyal amely a klánt szabályozza. Ezért hát elszökik, és ezzel együtt rögtön minden klántag az ellenségévé válik. Új életet kezd, de ő is tudja, hogy mindez csak úgy lehet hogyha mindenkit megöl aki a klánt, és annak érdekeit szolgálja. Ebben egy csinos fiatal ügyésznő is segédkezik akaratlanul. Mivel az ügyésznő is egyre többet tud meg a klánról, így ő is első számú célponttá válik. A film kellemes kis kikapcsolódást jelenthet még talán azok számára is akik nincsennek oda a csihi puhi filmekért. (a barátnőmnek tetszett J ez nagy szó!)

 

Szubjektív értékelés:  8,1/10

Műfaj: Akció

 

Képek a filmből:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Üdv:

Barnabás

Webem:  szobafestés,mázolás,tapétázás,szoba festés,építőipari munkák,hőszigetelés,dryvitozás,szobafest,budapest,festés,szoba,felújít,szigetelés,szoba-festés,precizitás

A bejegyzés trackback címe:

https://moviesforyou.blog.hu/api/trackback/id/tr561883475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása