Sherlock Holmes (2009)

2010.03.06. 17:05

Sziasztok akkor ne késlekedjünk, és csapjunk bele a lecsóba, de tojással!

Sherlock Holmes

Hát a film egész jóra sikeredett, elejétől kis izgalommal indított (a Rendező: Guy Ritchie több info itt (Angolul) ) amit később is sikerrel tartott és vezetett végig. Érdekes irányvonalat követett a misztikum rejtelmeinek bemutatásával, majd Sherlock a kitűnő detektív hírnevéhez méltón becsülettel végére jár a fondolatos eseményeknek. A film jól megkreált, és jó rendezésre utal. A szereplők játékát egyszerűen úgy értékelhetnénk, hogy a nevek (Robert Downey Jr.; Jude Law; stb...) hozták a tőlük elvárható minőségi munkát, amely kellőképpen meg is mutatkozik a vásznon.

A filmről bővebb leírást itt kaphattok.

Szubjektív vélemény:

Minősítésem: Jó!

Értéke: 10-es skálán 7.9-es

Egyéb: kétszer nézhető film

Egyéb Weboldalam, és linkjeim:

szobafestés,mázolás,tapétázás,szoba festés,építőipari munkák,hőszigetelés,dryvitozás,szobafest,Budapest,festés,szoba,felújít,szigetelés,szoba-festés,precizitás; http://mindennapokmindene.blog.nlcafe.hu ; http://market-inga.blog.hu ; http://eletempercei.blogspot.com/ ; http://hakereselesnemtalalsz.blog.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://moviesforyou.blog.hu/api/trackback/id/tr381814160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Charlee 2010.04.16. 16:06:45

Ez egy tök jó kis leírás, és a film is jó lett. Nekem kifejezetten tetszett Jude Law alakítása.

Charlee 2010.04.16. 16:07:27

Na jó azért Robert sem volt túl rossz :P
süti beállítások módosítása